Zoek

Voeding & Afvallen

Afvallen/voedingsprogramma

Wil je afvallen en heb je hulp nodig met een voedingsprogramma? Goed nieuws; 123 FIT heeft hele goede resultaten met het Body Support voedingsprogramma. Gedurende een periode van 5 weken heb je wekelijks een afspraak met je coach en maken we een gepersonaliseerd voedingsplan voor je op. En wel aan de hand van je eigen lichaamssamenstelling. In het voedingsplan staat precies omschreven wat je wel en niet kunt eten. Geen crash-dieet, maar een evenwichtig voedingsplan dat perfect vol te houden is. Gemiddeld valt men 1 kg per week af!

Belly Attack

Daarnaast kun je bij 123 FIT kiezen voor de Belly Attack. Dit is een infra-rood band die je tijdens je training om je buikzone draagt. Een zeer effectief hulpmiddel om juist in de buikzone centimeters te verliezen! (Belly Attack is niet inbegrepen bij het standaard lidmaatschap). De kosten bedragen slechts 24 euro per 4 weken. Bij start- en afloop doen we een uitgebreide meting en tonen we jou het verschil aan!

Circuit fitness

Bij 123 FIT doorloop je een circuit van 13 oefeningen waarbij je zowel conditie als krachttraining combineert. Je begint altijd met de cardio-oefeningen; lopen, roeien en fietsen, waarna je een zeer efficiënt circuit van 10 krachttoestellen doorloopt. Er zit een logica in de volgorde van de oefeningen, en het stoplicht geeft het trainingstempo aan waardoor er geen wachttijden ontstaan! Begin dus wanneer je zelf wilt!!

123 FIT is doorlopend geopend van 7u tot 22u, dus je kunt de hele dag gebruik maken van het circuit.

Heb je hulp nodig? Kom dan tijdens de begeleidingsuren (8.30-12.30u en van 16-21u, in het weekend is dit van 9.30-11.30u).

2 weken gratis sporten

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.