Search

Persoonlijke aandacht Lanaken

Bij de eerste les bespreek je samen met de coach wat je doelstellingen zijn en hoe 123 FIT je hierbij kan helpen. Een goede start van elk trainingsprogramma is de lichaamsanalyse-meting. We maken daarbij een grondige analyse van jouw lichaamsgewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, en visceraal vet. Je coach gebruikt deze data voor het opstellen van een trainingsprogramma dat voor jou persoonlijk zo effectief mogelijk is. De meetgegevens kun je later allemaal bijhouden via de 123 FIT app, zo zie je zelf je vooruitgang!

Bij 123 FIT ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt bij de start van je gezondere leefstijl.

Lutgarde (57 jr): "Ik kom om de dag een half uurtje sporten bij de 123 FIT Lanaken. Heerlijk om de dag zo te beginnen. Goede begeleiding en hartstikke gezellig voor jong en oud. Ik kan het iedereen aanraden."

Circuit fitness

Bij 123 FIT Lanaken doorloop je een circuit van 13 oefeningen waarbij je zowel conditie als krachttraining combineert. Je begint altijd met de cardio-oefeningen; lopen, roeien en fietsen, waarna je een zeer efficiënt circuit van 10 krachttoestellen doorloopt. Er zit een logica in de volgorde van de oefeningen, en het stoplicht geeft het trainingstempo aan waardoor er geen wachttijden ontstaan! Begin dus wanneer je zelf wilt!!

123 FIT is doorlopend geopend van 6.30u tot 22u, dus je kunt de hele dag gebruik maken van het circuit.

Heb je hulp nodig? Kom dan tijdens de begeleidingsuren (8.30-12.30u en van 16-21u, in het weekend is dit van 9.30-11.30u).

Afvallen/voedingsprogramma

Wil je afvallen en heb je hulp nodig met een voedingsprogramma? Goed nieuws; 123 FIT heeft hele goede resultaten met het Body Support voedingsprogramma. Gedurende een periode van 5 weken heb je wekelijks een afspraak met je coach en maken we een gepersonaliseerd voedingsplan voor je op. En wel aan de hand van je eigen lichaamssamenstelling. In het voedingsplan staat precies omschreven wat je wel en niet kunt eten. Geen crash-dieet, maar een evenwichtig voedingsplan dat perfect vol te houden is. Gemiddeld valt men 1 kg per week af!

2 weken gratis sporten

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.