Sportschool Lanaken

123 FIT Lanaken

123 FIT Lanaken is een circuit-bewegingsstudio waar mensen op een snelle, leuke en verantwoorde manier kunnen werken aan hun fitheid, conditie en lichaamsgewicht.

Door meerdere keren in de week een half uur te sporten activeert men telkens het metabolisme van het lichaam, Hierdoor voel je je fitter, en gebruikt het lichaam meer calorieën in de tijd erna.

De basistraining van 123 FIT Lanaken is een bewegingsprogramma wat bestaat uit een circuit van 10 krachttoestellen en 3 verschillende cardiotoestellen. De spieren worden verstevigd en de conditie verbeterd. Een stoplicht geeft hierbij het trainingstempo aan waardoor er geen wachttijden ontstaan.

Sportschool Lanaken

Eigenlijk is 123 FIT géén sportschool,..  Als wij aan een sportschool denken, dan is dit vaak een macho-omgeving met harde muziek, spiegels, en vooral zien-en-gezien-worden publiek.

Door de kleinschalige opzet is 123 FIT Lanaken een prettige omgeving voor iedereen die zich juist niet thuis voelt in de sportschool! Service en aandacht staat bij ons voorop!

Daarnaast zijn er een aantal alternatieve 30-minuten workouts, zoals:

  • 30 minuten spinning
  • 30 minuten functionele training
  • 30 minuten yoga
  • buikspiertraining
  • 30 minuten boxles
  • Buitentraining

Neem na afloop gerust plaats aan de tafel voor een lekker kopje koffie, thee of chocomel. Alle drankjes zijn namelijk inbegrepen!

Circuit fitness

Bij 123 FIT Lanaken doorloop je een circuit van 13 oefeningen waarbij je zowel conditie als krachttraining combineert. Je begint altijd met de cardio-oefeningen; lopen, roeien en fietsen, waarna je een zeer efficiënt circuit van 10 krachttoestellen doorloopt. Er zit een logica in de volgorde van de oefeningen, en het stoplicht geeft het trainingstempo aan waardoor er geen wachttijden ontstaan! Begin dus wanneer je zelf wilt!!

123 FIT is doorlopend geopend van 7u tot 22u, dus je kunt de hele dag gebruik maken van het circuit.

Heb je hulp nodig? Kom dan tijdens de begeleidingsuren:
Maandag t/m donderdag 08:30 – 12:30 en van 16:00 – 21:00
Vrijdag 08:30 – 12:30 en van 16:00 – 18:00
In het weekend is dit van 9.30-11.30

2 weken gratis sporten

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.